Videomonitoring

Zorg op afstand bij Corona patiënten

Zorg verlenen aan patiënten met Corona.


Om zo goed mogelijk zorg te kunnen bieden, maar fysiek contact zo veel mogelijk te beperken tot het minimum, kan zorg op afstand helpen om toch toezicht op de cliënt te houden. 


null

null

Toenemende zorgvraag


Met de toename van het aantal besmette patiënten zal het een uitdaging worden om alle patiënten thuis te bezoeken voor controle en de tijd die dit met zich mee brengt om alle veiligheidsmaatregelen eerst te volgen.


Daarnaast zal de werkdruk voor de zorgmedewerkers ook enorm zijn.


Een digitale aanpak van zorg kan deze werkdruk verlagen en tevens is er de mogelijk om vaker 'in te kijken' dan met een 'live' bezoek.

Speciale 'Corona kit' voor videomonitoring

Corona Kit


Toen onze monteur in de 1e lockdown niet naar de patiënten mocht om te installeren, zijn we op zoek gegaan naar een goede oplossing om toch de zorg van dienst te zijn.

We hebben een box klaar gemaakt met het videomonitoring systeem. Deze Corona kit bestaat uit een goed te reinigen kunststof box. 

In de box zitten alle onderdelen om het videomonitoring systeem te installeren, samen met een duidelijke handleiding voor het montage en het demontage.


Simpel met veel afbeeldingen en prima te doen, zelfs voor personen zonder enige kennis van techniek.


Onze monteur is op afstand via de telefoon 'erbij' om de verpleegkundige of mantelzorger bij te staan om alles zo goed mogelijk te laten verlopen.  

null

Ondersteuning door Medisch Service Centrum

Medisch Service Centrum NAAST biedt zorg op afstand aan zorginstellingen en huisartsen.

Door digitale oplossingen, gecombineerd met deskundige zorg op afstand, biedt NAAST mensen veiligheid, vrijheid en regie in hun leven.

In elke levensfase, tijdens ziekte en kwetsbaarheid.


NAAST is als nieuwe speler in het zorgsysteem een antwoord op de veranderende zorg in Nederland. Door digitale zorg te leveren door de gehele zorgketen en door een innovatieve koploper te zijn. 

Even wat technische informatie

Technische veiligheid

Telecare Support heeft een universele VPN verbindings-unit ontwikkeld. Voor deze kit maken wij gebruik van een MiFi router (3G of 4G). Dit maakt het mogelijk om via deze mobiele verbinding een beveiligde en versleutelde verbinding te maken , d.z.g. VPN-tunnel, naar bijvoorbeeld zorgorganisaties voor zorg op afstand.

Het door ons gebruikte protocol is OPEN-VPN-NL ontwikkeld volgens de richtlijnen van National Communications Security Agency van Nederlandse overheid (NBV, ook bekend als NLNCSA) en is in gebruik bij bijvoorbeeld de AIVD van ministerie van binnenlandse zaken. Dit betekent dus dat dit een geregistreerd protocol is en dus op correcte wijze wordt onderhouden. Onze programmatuur combineert dit met universele interfacing.

Meer informatie? Neem contact met ons op.

arrow_drop_up arrow_drop_down